dokument-fglas nyheter

Torsjödal köp, byt & sälj

nyckel beställ inloggning

Odlingstips

Här kommer vi att publicera tips från våra medlemmar

Klicka här om du vill skicka in ett tips

Plantsnap

Identifiera omedelbart växter av alla slag, var som helst i världen! Blommor, träd, suckulenter, svampar med mera kan snabbt identifieras med PlantSnap från Earth.com, mobilappen som är byggd för att hjälpa dig att identifiera blommor, växter och träd på ett kick.

PlantSnaps enorma databas täcker hela jorden, så att du kan identifiera växter omedelbart, var du än är! Utforska naturen & hitta växter i närheten eller från hela världen på en karta.

PlantSnap kan laddas ner GRATIS!

PlantSnap är gratis att ladda ned! Prova att ta kort av en växt, blomma eller ett träd gratis och få genast dina foton igenkända av vår ständigt växande algoritm, ingen väntetid krävs. Växtnamn, växtplatser och mer fascinerande information om världen runtomkring är nu gratis!

Ta bara en bild av den växt du har hittat i naturen, i trädgårdsbutiken eller var du än befinner dig, var som helst i världen, och PlantSnap kommer att berätta vilken växt det är på några sekunder.

Klicka här om du vill läsa mer eller ladda ner appen