Hyra odlingslott

För att kunna bli medlem i Torsjödals koloniförening och hyra odlingslott hos oss måste du enligt Södertäljes arrendekontrakt vara bosatt och skriven inom Stockholms län.

De uppgifter du registrerar i nedanstående formulär använder vi för kö till odlingslotter och som underlag till föreningens medlemsregister när det finns ledig odlingslott att hyra ut, du antar erbjudandet och blivit godkänd som medlem.

Vänligen läs föreningens stadgar och ordningsregler innan du väljer att ställa dig i kö, så du vet vad som förväntas av odlare inom föreningen.
    Ordningsregler och stadgar kan du hitta i menyn högst upp här på hemsidan.

För att ställa dig i kö för odlingslott, välkommen att fylla i formuläret nedan
    /Torsjödals koloniförenings styrelse

OBS!
    Just nu har vi lång kö till våra lotter. Idag står mer än 200 personer i kö och väntetiden är minst 5 år.

Jag har läst ordningsreglerna som finns på hemsidan och accepterar dessa

OBS!
    Vänligen observera att då vi har lång kö måste du varje år aktivt skicka ett mail till styrelse@torsjodal.se senast den 31 december för att bekräfta att du vill stå kvar i kön inför nästkommande år.
    (Detta både för att veta vilka som fortfarande är intresserade och för att få godkänt att fortsätta spara dina personuppgifter enligt lagen om GDPR.) Tack för förståelsen.