Årsmöte den 25 mars 2023, kl. 14.00

Välkomna till årsmöte!

Årsmötet kommer att hållas den 25 mars kl. 14.00  i logen. Möteshandlingar kommer att finnas tillgängliga på hemsidan några dagar före mötet och det kommer även finnas möjlighet att få en kopia på plats.

Då vi ännu inte  har något vatten i Torsjödal kan vi tyvärr inte  bjuda på kaffe. Logen kommer att värmas upp i god tid innan mötet så det går att delta utan att frysa. 

Vi hoppas på bra väder och inte allt för mycket snö så det går att köra in på området med bil. Parkera helst på stora parkeringen eftersom parkeringsmöjligheterna är begränsade vid logen. Ni kan använda det gamla parkeringstillståndet tills vidare. 

Kallelse till årsmötet

Vänligen Styrelsen

Torsjödalskoloniförening

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer